Ședințe Crăciun 2020

Ședințele foto cu tematica de Iarnă și Crăciun vor avea loc în perioada 23 noiembrie – 8 decembrie 2020, iar locurile sunt limitate. Înscrierile se fac prin mesaj privat pe Facebook sau la contact@alinalesan.ro 🙂

Ca în fiecare an, avem și câteva locuri VIP, în zilele de 20,21,22,și 28 decembrie, pentru care se adaugă o taxă specială de +200 lei la pachetul ales.

Ele vor avea loc la studioul nostru, Bucățele de Senin, localizat în Mitocu Dragomirnei, Suceava. Vă așteaptă un studio mare, călduros, decorat ca în povești, așa cum v-am obișnuit. Ceaiul și fursecurile sunt din partea casei 🙂 Ca în fiecare an, vom avea un decor mare, destinat întregii familii, unde vom aduce în prim plan frumusețea acelei perioade din an, prin elemente de decor autentice, lucrate manual chiar de noi, la Atelierul de Caramele. Celelalte 2 decoruri vor fi destinate doar copilașilor.

Decorul de anul acesta îl puteți vedea aici:

Dacă veți dori să alegeți din hainele studioului pentru copilași, acestea vor fi asigurate pentru cei cu vârsta de până la 1 an. Recomandările privind ținuta întregii familii le vom face atunci când vom finaliza toate decorurile.

Ședința va fi realizată ca în fiecare an de Alina sau Ovidiu Leșan, dar avem pe acolo și spiridușii noștri, Gicu și Ciprian, în caz de nevoie.

Programările le vom face păstrând o distanță de 1,5 ore între ședințe, timp dedicat dezinfectării studioului. Livrarea fotografiilor se va realiza între 10-20 decembrie, prin transfer online.


Pachet 1 – MINI 

350 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 20 fotografii livrate prin transfer online, în format digital

Durata ședintei foto: 15 minute

Pachetul nu include fotografii de familie, ci doar cu copilașul


Pachet 2 – BASIC

580 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 30 de fotografii livrate prin transfer online, în format digital

Durata ședintei foto: 30 minute

Pachetul include atât fotografii cu copilașul, cât și cu întreaga familie


Pachet 3 – PREMIUM

1100 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 40 de fotografii livrate prin transfer online, în format digital

1 album foto 20×20 cm, 20 pagini*

Durata ședintei foto: 40 minute

Pachetul include atât fotografii cu copilașul, cât și cu întreaga familie


*Coperta albumului va fi la alegere, din piele sintetică, sau copertă foto. Livrarea acestuia se va face până la data de 28 februarie 2021

Pentru ședințele tematice de Maternitate, 1 an sau Nou-născut, prețurile ședințelor rămân cele standard, pe care le găsiți pe site, la secțiunea Servicii Oferite, în limita locurilor disponibile. Pentru graviduțele care optează pentru pachetul de Crăciun și nu cel standard, nu vom putea asigura ținuta lor, fotografiile vor fi făcute doar în decor de Crăciun, iar pentru nou-născuți nu vom realiza cadre specifice unei ședințe standard, ci ne vom încadra în timpul alocat ședinei foto, nemaiașteptând ca acesta să adoarmă.