Craciun

Ședințele foto de Crăciun

Primul meu Crăciun!

        

Fiecare Crăciun este #MAGIC dar primul este cu adevărat #SPECIAL! Astfel, dedic acest Crăciun celor mici și voi imortaliza magia primului Crăciun din viața lor.

Pentru copilașii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni am creat 2 decoruri magice. Ședințele vor avea loc în perioada 1 – 10 decembrie, iar locurile sunt limitate. Înscrierile se fac prin mesaj privat pe facebook sau la contact@alinalesan.ro 🙂

Rezervarea unui loc se face pe bază de avans de 200 lei. Pentru eliberarea facturii pentru avans, vă rog să îmi furnizați următoarele date: Numele și prenumele, CNP, Adresa poștală, Localitate, Județ, E-mail și Număr de telefon. Veți primi factura pe e-mail și aceasta trebuie achitată în 3 zile de la emiterea acesteia pentru a vă asigura locul rezervat.

Alte precizări importante:

 • Ședința va fi fotografiată de Alina Leșan, împreună cu spiridușul moșului, Ovidiu Leșan
 • Fotografiile se vor preda prin transfer online, în format electronic, până pe data de 15 decembrie (pentru ședințele realizate până pe data de 10 decembrie).
 • Decorurile ședinței foto sunt gândite pentru copilașii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 luni. Adică, de când încep să stea în funduleț și până înainte să înceapă să meargă (de la 1 anișor, de obicei, ei nu mai au răbdare să stea într-un singur loc, în decorul amenajat și încep să exploreze tot).
 • Decorurile sunt de dimensiuni mici, gândite să încapă doar copilașii. În cadrul ședinței foto se vor folosi 2 decoruri: 1 de  de dimensiuni mici, unde voi fotografia exclusiv copilașul și unul mai mare, în care vom include câteva cadre cu întreaga familie.
 • Ședința foto va dura 30 de minute și vor rezulta un număr de 30 de fotografii.
 • Elementele de decor sunt dinainte stabilite și nu se va interveni asupra lor.
 • Pentru copilași avem câteva ținute special create pentru aceste ședințe, iar părinții pot opta pentru una din ele dacă își doresc acest lucru.
 • Recomand ca hainele părinților să nu fie cu multe imprimeuri sau culori foarte tari, ci cât mai simple, pentru a se încadra cât mai frumos în decor.
 • În camera studioului nu se pătrunde cu încălțăminte de afară.
 • Studioul este localizat în apartamentul nostru, este micuț, așa că vă rugăm să nu veniți însoțiți de alte rude.
 • Este foarte important să respectați ora la care veți fi programat pentru că vor fi mai multe programări în aceeași zi. De asemenea, vă recomand să ajungeți cu 10 minute mai devreme, pentru a se obișnui copilașul cu atmosfera de la noi :).
 • Pentru că sesiunea se desfășoară pe o durată scurtă de timp, sunt admise maxim 2 ținute ale copilașului și 1 pentru părinți.
 • Vă recomand să faceți programarea la o oră la care copilul este odihnit și a servit masa.
 • În cadrul decorului vor fi folosite obiecte perisabile, cum ar fi instalații de lumini, lumânări, motiv pentru care vă recomand să vă supravegheați îndeaproape copilașii pentru evitarea micilor accidente.
 • Vom mai aloca ședințelor foto încă 2 zile, chiar înainte de Crăciun, 20 și 21 decembrie, iar un loc în aceste zile va avea prețul de 160 de euro.
 • Diferența de plată se va achita în ziua ședinței foto.

————————————————————————————————————————————————–

Produse extra ce pot fi achiziționate (prețurile sunt valabile doar în cadrul ședințelor de Crăciun și pot fi comandate doar înainte de ședință sau în ziua ședinței foto)

 1. 1 album foto, 15×15 cm, 20 pagini (10 colaje), cu toate fotografiile ședinței – 230 lei  (albumele vor fi livrate până la finalul lunii ianuarie)
 2. 1 album foto, 25×25 cm, 20 pagini (10 colaje), cu toate fotografiile ședinței – 580 lei (albumele vor fi livrate până la finalul lunii ianuarie)
 3. 1 tablou rotund, pe lemn, cu o fotografie aleasă de voi, 30×30 cm – 180 lei (tablourile vor fi livrate până la finalul lunii decembrie pentru ședințele realizate până pe 10 decembrie).
 4. 1 album tip acordeon 15×21 cm – 10 fotografii – 135 lei (albumele vor fi livrate până la finalul lunii ianuarie)
 5. 5 felicitări personalizate cu 5 fotografii din cadrul ședinței,  pe care să le dăruiți familiei – 90 lei (felicitările vor fi livrate până pe 20 decembrie)
 6. 5 magneti de frigider, pe hârtie foto – 90 lei  (livrare până pe 20 decembrie)
 7. 5 magneti de frigider rotunzi (10 cm), de lemn, cu fotografii alese din cadrul sedintei – 180 lei (produsele vor fi livrate până pe 20 decembrie pentru ședințele realizate până pe 10 decembrie).
 8. DVD personalizat cu fotografiile ședinței – 65 lei (DVD-ul se va livra până pe data de 20 decembrie pentru ședințele realizate până pe 10 decembrie și până pe 24 pentru celelalte ședințe)
 9. loc VIP – realizarea ședinței în zilele 20 sau 21 decembrie – 270 lei (se adaugă la prețul de bază al ședinței)

Toate produsele extra comandate se ridică personal, sau se trimit prin curier rapid. Transportul nu este inclus.

————————————————————————————————————————————————–


Pachet CRĂCIUN 

450 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 30 de fotografii livrate prin transfer online, în format digital


 

Adresa studioului o puteti gasi aici: STUDIOUL