Detalii ședinte Craciun

Dragii noștri clienți,

În perioada ce urmează vom realiza împreună ședința foto de Crăciun. În cadrul ședințelor vă veți întâlni cu întreaga echipă: noi, Alina și Ovidiu Leșan care vă vor fotografia ședința și asistenții noștri: Ciprian, Gicu și Marina. Nu toți deodată, dar vom mișuna toți prin studio. 🙂

Pentru a vedea cum am decorat studioul anul acesta, va invitam sa vizualizati aici filmuletul de prezentare:  https://www.youtube.com/watch?v=fcVYANRHKkY

Așa cum bine știți, la aceste mini ședințe trebuie să țineți cont de faptul că timpul este limitat și, de aceea, pentru a realiza aceleași fotografii minunate cu care v-am obișnuit, vă rugăm să țineți cont de câteva sfaturi:

1. Voi vă cunoașteți cel mai bine copilul/copiii. Din acest motiv, vă rugăm să fiți implicați pe parcursul ședinței și să îi faceți să râdă, să interacționeze cu noi. Totuși, la fotografiile de familie, unde apăreți și dvs., vă rugăm să nu mai faceți acest lucru pentru că s-ar vedea urât în fotografie, adică, probabil, dvs. veți apărea în fotografii cu diverse fețe neporivite, în încercarea de a face copilul atent.

2. In studio avem multe elemente de recuzita ce pot fi atragatoare pentru copii, dar cu care se pot accidenta daca nu sunt atenti. Deci, va rugam sa va supravegheati copilasii pe tot parcursul sedintei foto.

3. Legat de vestimentația dvs. – Cadrele de familie vor fi realizate intr-un decor care simulează interiorul unei case, pe tema Old Christmas. Pentru acest decor, vă recomand să veniți îmbrăcați într-o ținută casual sau elegantă. Culorile cele mai potrivite sunt verde, maro, crem, albastru, vișiniu, dar si rosu, alb sau in ce culoare va simtiti bine :). Pentru copilasi, la băieței recomand o cămășuță, pantalonași și bretele, fără papucei și fără șosețele, iar pentru fetițe o rochiță. Pentru fetitele de pana la 4 ani, avem si cateva rochite pregatite. De asemenea, si pijamalele pe tema Christmas sunt potrivite pentru acest cadru. 😉 Gasim si pentru baieteii de pana la 4 ani ceva potrivit in studio si pentru acest cadru daca veti dori sa optati pentru hainutele de aici, dar cele mai potrivite hainute pentru ei raman panatalonasii cu bretele, sau papion si camasuta.

Dupa cadrul de familie, vom fotografia doar copilasii in alte 2 cadre create doar pentru ei 🙂  Pentru copilașii de până la 4 ani am realizat salopete speciale pentru acest cadru, cu glugă și blăniță (salopetele sunt si pentru baietei, si pentru fetite). Daca doriti sa ii imbracati in hainele aduse de dvs., recomandam sa fie pantalonasi cu un pulover, un fular, poate chiar caciulita si manusele iar la fetite poate ramane rochita si sa adaugati o vesta, un fular, manusi.

4. Pentru că ne dorim să păstrăm un grad de igienă cât mai ridicat, nu folosim încălțăminte în studio, așa că vă recomand să aveți grijă și la culoarea șosetelor sau puteți opta să fotografiați fără șosete. Pentru copilaș recomand întotdeauna să nu aibă șosețele atunci când îi fotografiem. Avem încălzire în pardoseală așa că nu trebuie să vă faceți griji legate de frig. Dacă doriți totuși să fotografiați cu încălțăminte, aveți grijă ca aceasta să fie curată pe talpă.

5. În caz de nevoie, numărul meu de telefon este 0745485198 (Alina Leșan).

6. Pe Google Maps ne găsiți aici:

Adresa studioului este Suceava, com. Mitocu Dragomirnei, str. Mitocu Dragomirnei, nr. 165. Mai exact, ne aflăm la ieșire din Mitocul Dragomirnei spre Mănăstirea Dragomirna, ultima casa pe partea dreaptă, fix la semnul care indică ieșirea din Mitocul Dragomirnei. Intrați în acea curte, mergeți până în capătul ei și acolo pe stânga veți vedea clădirea studioului.

Cu drag, Alina și Ovidiu Leșan