Detalii ședinte IARNA

Dragii noștri clienți,

În perioada ce urmează vom realiza împreună ședința foto de Iarna. Ședințele vor fi fotografiate de Alina sau de Ovidiu Leșan și vor avea loc în Studioul ”Bucățele de Senin”, din Mitocu Dragomirnei.

Cadrul principal va fi unul pe alb, ce imită exteriorul unei case cu o ușă de un albastru minunat, cu balustrade albe și delicate, cu o bancă și un felinar ce vor spune povestea unei seri frumoase de iarnă 🙂 Toate aceste detalii sunt înconjurate de brațele unui nuc bătrân, care încadrează perfect această poveste. (Greu a fost să aducem ditamai creanga de nuc în studio dar asta e de povestit la ședința :)) )

Cadrul secundar va fi destinat copilașilor, cu o căsuță a piticilor, doar pentru ei, tot în nuanțe de albastru (deschis), îmbinate cu un crem frumos.

Deci, pentru îmbrăcămintea dvs., recomandăm nuanțe de albastru și culori complementare, culori care se îmbină frumos cu alb și albastru: crem, oranj, roșu, bleo, maro. Pentru copilașii de până la 1 anișor vom oferi câteva variante de îmbrăcăminte, iar pentru restul, recomandăm aceleași nuanțe (dar nu e obligatoriu).

Este important să nu fiți îmbrăcați în haine cu multe imprimeuri, ci recomand cele cât mai uni. Pueți să vă accesorizați cu pulovere, căciuli, fulare 🙂  Fiind cadru de exterior, puteți folosi și încălțăminte, dar e foarte important să nu fie aceeași cu care ați venit, ci să fie una adusă separat, curățată foarte bine înainte. Doamnele se pot îmbrăca și în rochițe și vom putea adăuga noi un șal alb și frumos sau o capă, la cerere. La fel și pentru fetițele lor :).

Iar legat de temerile dvs cele mai mari din această perioadă, cei care ați fost la noi știți deja că studioul nostru este foarte mare, ne este permisă distanțarea (acolo unde trebuie schimbați de hăinuțe copilașii, doar părinții se vor ocupa de acest detaliu), dezinfectăm așa cum o făceam și înainte. Dar nu am vrea să simțiți aceste restricții, noi ne dorim să simțiți aceeași atmosferă caldă și primitoare iar copilașii să se distreze (Am uitat să povestesc și despre leagănul nou instalat în studio, perfect și pentru copii, și pentru adulți 😉 )

Așa cum bine știți, la aceste mini ședințe trebuie să țineți cont de faptul că timpul este limitat și, de aceea, pentru a realiza aceleași fotografii minunate cu care v-am obișnuit, vă rugăm să țineți cont de câteva sfaturi:

1. Voi vă cunoașteți cel mai bine copilul/copiii. Din acest motiv, vă rugăm să fiți implicați pe parcursul ședinței și să îi faceți să râdă, să interacționeze cu noi. Totuși, la fotografiile de familie, unde apăreți și dvs., vă rugăm să nu mai faceți acest lucru pentru că s-ar vedea urât în fotografie, adică, probabil, dvs. veți apărea în fotografii cu diverse fețe neporivite, în încercarea de a face copilul atent.

2. In studio avem multe elemente de recuzita ce pot fi atragatoare pentru copii, dar cu care se pot accidenta daca nu sunt atenti. Deci, va rugam sa va supravegheati copilasii pe tot parcursul sedintei foto.

3. În caz de nevoie, numărul meu de telefon este 0745485198 (Alina Leșan).

4. Pe Google Maps ne găsiți aici: : https://maps.app.goo.gl/FjopVcSutYxkTjdz8

Adresa studioului este Suceava, com. Mitocu Dragomirnei, str. Mitocu Dragomirnei, nr. 165. Mai exact, ne aflăm la ieșire din Mitocul Dragomirnei spre Mănăstirea Dragomirna, ultima casa pe partea dreaptă, fix la semnul care indică ieșirea din Mitocul Dragomirnei. Intrați în acea curte, mergeți până în capătul ei și acolo pe stânga veți vedea clădirea studioului.

5. Fotografiile se vor preda în maxim 30 de zile de la realizarea sedintei foto, iar albumele foto (pentru cei care ați optat pentru acest pachet), până la finalul lunii martie 2021.

Cu drag, Alina și Ovidiu Leșan