Detalii ședinte Craciun

Dragii noștri clienți,

În perioada ce urmează vom realiza împreună ședința foto de Crăciun. În cadrul ședințelor vă veți întâlni cu întreaga echipă: noi, Alina și Ovidiu Leșan care vă vor fotografia ședința și asistenții noștri: Ciprian, Gicu și Marina. Nu toți deodată, dar vom mișuna toți prin studio. 🙂

Așa cum bine știți, la aceste mini ședințe trebuie să țineți cont de faptul că timpul este limitat (15, 30 sau 45 de minute, în funcție de pachetul ales) și, de aceea, pentru a realiza aceleași fotografii minunate cu care v-am obișnuit, vă rugăm să țineți cont de câteva sfaturi:

1. Vă rugăm să nu întârziați, pentru că, după ședința dvs. vin alți clienți și nu le putem lua din timpul lor pentru a prelungi ședința dvs.

2. Voi vă cunoașteți cel mai bine copilul/copiii. Din acest motiv, vă rugăm să fiți implicați pe parcursul ședinței și să îi faceți să râdă, să interacționeze cu noi. Totuși, la fotografiile de familie, unde apăreți și dvs., vă rugăm să nu mai faceți acest lucru pentru că s-ar vedea urât în fotografie, adică, probabil, dvs. veți apărea în fotografii cu diverse fețe neporivite, în încercarea de a face copilul atent.

3. Legat de vestimentație. Așa cum am promis, vom avea 2 decoruri. Am realizat ambele decoruri la dimensiuni mari, pentru a putea fotografia întreaga familie. Vom începe ședința cu un decor care simulează interiorul unei case. Pentru acest decor, vă recomand să veniți îmbrăcați într-o ținută casual sau elegantă. Culorile cele mai potrivite sunt verde, maro, crem, albastru, vișiniu. Pentru băieței recomand o cămășuță, pantalonași și bretele, fără papucei și fără șosețele, iar pentru fetițe o rochiță. Pentru cadrul în care simulăm exteriorul, culoarea predominantă este albul. Dvs., adulții, veți rămâne îmbrăcați în aceeași ținută, dar puteți adăuga un pulover sau o geacă. Pentru copilașii de până la 3 ani am realizat salopete speciale pentru acest cadru, cu glugă și blăniță.

4. Pentru că ne dorim să păstrăm un grad de igienă cât mai ridicat, nu folosim încălțăminte în studio, așa că vă recomand să aveți grijă și la culoarea șosetelor sau puteți opta să fotografiați fără șosete. Pentru copilaș recomand întotdeauna să nu aibă șosețele la fotografii. Avem încălzire în pardoseală așa că nu trebuie să vă faceți griji legate de frig. Dacă doriți totuși să fotografiați cu încălțăminte, aveți grijă ca aceasta să fie curată pe talpă.

5. În caz de nevoie, numărul meu de telefon este 0745485198 (Alina Leșan).

6. Pe Google Maps ne găsiți aici:

Adresa studioului este Suceava, com. Mitocu Dragomirnei, str. Mitocu Dragomirnei, nr. 165. Mai exact, ne aflăm la ieșire din Mitocul Dragomirnei spre Mănăstirea Dragomirna, ultima clădire pe partea dreaptă, fix la semnul care indică ieșirea din Mitocul Dragomirnei. Intrați în acea curte, mergeți până în capătul ei și acolo pe stânga veți vedea clădirea studioului.

7. Vă reamintim produsele extra ce pot fi achiziționate. Prețurile sunt valabile doar pentru luna decembrie iar comanda se face cel târziu în ziua ședinței foto.

Produse cu livrare până pe 24 decembrie:

  1. 5 magneti de frigider, pe hârtie foto – 60 lei
  2. 5 felicitări personalizate – 60 lei (livrarea până pe 24 decembrie doar pentru ședințele realizate până pe 15 decembrie).

Produse cu livrare până pe 31 ianuarie:

  1. 1 album foto, 20×20 cm, 20 pagini (10 colaje)  – 350 lei
  2. 1 album foto, 25×25 cm, 20 pagini (10 colaje) – 550 lei
  3. DVD personalizat ce conține fotografiile ședinței – 50 lei

 

Cu drag, Alina și Ovidiu Leșan