Gravida

Ce trebuie să știi despre ședința foto de maternitate

DSC_9822-Edit 005-006 021-022 051-052

Legătura specială dintre mamă și copilul ei se realizează încă din burtică. Așa cum se spune, copilul este singurul care ne-a auzit bătăile inimii din interior.

Femeile însărcinate au întotdeauna o strălucire și o frumusețe aparte. Hai să imortalizăm acea frumusețe într-o sesiune foto! Cea mai potrivită perioadă pentru a realiza aceste fotografii este între săptămânile 28-36 de sarcină.

Ședința foto se realizează de obicei la exterior și durează între 1 și 3 ore dar poate fi realizată și la interior (muzeu, hotel, asteptăm propuneri 🙂 ).

Recuzita nu este asigurată, însă, în funcție de dorințele viitoarei mămici putem folosi și o parte din recuzita ce aparține studioului. Avem câteva rochițe special create pentru ele, coronițe de flori și alte accesorii. Ele sunt incluse în prețul ședinței foto.

Pentru că îmi doresc să ofer clienților mei fotografii de cea mai bună calitate, numărul programărilor din fiecare lună este limitat. Astfel că, fiecare ședință se programează cu cel puțin o lună înainte însă recomand să fie făcută cât mai devreme posibil pentru a fi siguri de disponibilitate. Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 30% din valoarea pachetului.


Pachet MATERNITATE

200 Euro

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 70 de fotografii livrate în format digital


 

Sedinta Anda (129) DSC_9961-Edit DSC_9616-Edit DSC_9702-Edit