Câteva precizări referitoare la Studioul Bucățele de Senin și la viitoarea noastră colaborare :)

În primul rând, ne bucurăm că îți dorești să ne calci pragul. 😊

Studioul este localizat în Mitocu Dragomrnei, Suceava. Dispunem de un spațiu de aproximativ 80 m2. La intrare avem un spațiu dedicat primirii clienților, unde pot servi o cafea și se pot relaxa în timp ce vizionează un film. Zona de shooting este mereu decorată cu un decor real, complex, pe care îl puteți folosi cu drag. Puteți folosi și recuzita de lemn ce o găsiți în studio, exceptând hăinuțele de copii, maternitate și accesoriile de newborn care nu sunt momentan disponibile pentru închiriat. (L.E. În acest moment pot fi folosite doar cu achitarea contravalorii taxei de curățătorie a fiecărui articol utilizat) Avem de asemenea fundaluri de carton în nuanțele alb, negru, gri și maro pe care le puteți folosi dacă aveți nevoie.

O prezentare a studioului și decorul de Iarnă ce va fi disponibil până pe 20 Februarie, le puteți vedea aici:

Abonamente disponibile pentru FOTOGRAFI:

Abonamentul BASIC – 1000 lei/lună

Pentru Lunile Mai si Iunie 2021: 700 lei/lună

La acest abonament, aveți 10 ore incluse, împărțite în funcție de programările fotografului și de disponibilitatea studioului

Fiecare oră extra, peste cele 10 incluse – 100 lei

Minimul unei vizite în studio este de o oră.

___________________________________________________________________

Abonamentul EXTRA – 1500 lei/lună

Pentru Lunile Mai si Iunie 2021: 1000 lei/lună

La acest abonament, aveți 20 ore incluse, împărțite în funcție de programările fotografului și de disponibilitatea studioului

Fiecare oră extra, peste cele 10 incluse – 90 lei

Minimul unei vizite în studio este de o oră.

___________________________________________________________________

Închirierea studioului fără abonament, pe oră: 150 lei/oră, iar durata minimă de închiriere este de 2 ore.

Programările pentru abonamente le vom face până pe data de 5 a fiecărei luni. După această dată, va fi posibilă doar închirierea pe oră. O dată cu achitarea abonamentului, vom împărți și orele aferente pe toată luna, formând astfel un calendar provizoriu, dar fiind flexibili la modificări, în funcție de disponibilitate. Știu că e greu să poți spune cu exactitate când ai nevoie la începutul lunii, neavând nici ședințele programate, dar îmi doresc să facem asta pentru a avea o bază de la care să pornim. Programul de închiriere este de Luni-Vineri între orele 9-17.

Cei ce achiziționează abonamente, vor fi luați în considerare și pentru eventualele recomandări, în diverse solicitări de proiecte ce vin către noi și pe care nu le putem noi prelua. Există și multe ramuri ale fotografiei de studio ce noi nu le facem la noi, din lipsă de timp, dar pe care le poți promova și realiza tu. De exemplu, Fotografia de cuplu, Ședințe foto tip Save the Date, Fashion, Fotografia de produs.

Pentru că noi ne ocupăm și de producerea de recuzită foto, prin Atelierul de Caramele, vom avea mereu recuzită nouă, decoruri fantastice. De asemenea, îți putem oferi consultanță în problemele pe care le întâmpini, amândoi (Alina și Ovidiu), te putem ajuta să crești frumos. Dacă îți rămân ore ”neconsumate”, nu le putem transfera în luna următoare, dar îți recomandăm să le folosești pentru a testa, pentru a învăța, pentru a face ședințe foto de portofoliu.

Puteți fotografia folosind lumina naturală ce o avem de la geamul conceput special în acest scop sau puteți opta pentru lumina continuă pe care o avem la dispoziția dvs., Godox SL200 cu un octobox de 180 cm.

Studioul va fi folosit exclusiv pentru proiecte fotografice sau video, iar proiectele trebuie anunțate înainte pentru a primi acordul nostru.

Nu este permis fumatul în studio. De asemenea, ținem foarte mult la respectarea ingienei. Din acest motiv, la intrarea în studio este necesar să schimbați încălțămintea cu una curată, adusă separat sau, puteți opta să nu folosiți deloc încălțăminte. E cald și bine la noi 😊

Luați în calcul și timpul necesar începerii și terminării lucrului în studio. De asemenea, pentru închirierea studioului pe oră, nu pe bază de abonament, nu se fac rotunjiri la sferturi sau jumătăți de oră, se închiriază doar pe ore întregi.

Vă rugăm să supravegheați copilașii în timpul ședințelor foto, care pot confunda studioul cu un loc de joacă, el nefiind proiectat în acest scop și putându-se accidenta. Proprietarul Studioului nu poate fi considerat răspunzător pentru eventualele accidente din Studio sau din afara lui.

Pe parcursul zilei, un reprezentant al studioului poate fi prezent și este necesar să îi îngăduiți prezența. De asemenea, studioul va fi supravegheat video.

Suntem siguri că vom avea o colaborare minunată! 😊