Dragă viitoare mămică,

Urmează să realizăm împreună ședința foto de Maternitate, așa că voi încerca să îți prezint câteva informații despre ce urmează să facem.

Ședința foto durează de obicei între 1-2 ore. Depinde de pachetul foto ales, depinde dacă mai există și alți copilași pe lângă cel din burtică etc. Dar, îți recomand să nu îți programezi nimic imediat după ședință, în caz că durează mai mult decât am preconizat. 

Studioul nostru pune la dispoziția viitoarelor mămici câteva rochii de maternitate din care pot alege să folosească la ședința foto. Cu cel puțin 3 zile înainte de ședința foto, te rog să îmi trimiți fotografii cu rochițele pe care le preferați, deoarece trebuie pregătite înainte. În cadrul unei ședințe foto recomand aproximativ 2-3 rochițe, dar ideal este să îmi trimiți vreo 4 preferințe, în caz că vreuna din ele nu îți place cum îți vine. 

De asemenea, te rog să ții cont de culoarea lenjeriei intime, deoarece la unele rochițe este necesară de culoare albă, crem, la altele de culoare neagră. Ideal este să vii cu una de culoare închisă și alta de culoare deschisă.

Pentru viitorul tătic (dacă va participa și el la ședința foto), recomand cămașă/tricou atât în culori închise, cât și deschise (simple, fără imprimeuri), ca să îl putem asorta cu tine în funcție de ținuta ta. În partea de jos poate avea blug sau pantalon lung. 

Dacă doriți să purtați încălțăminte în fotografii, va trebui să vă aduceți una separat de cea cu care ați venit, curățată bine pe talpă înainte. Dacă doriți să optați fără încălțăminte, recomand să faceți fotografiile fără șosete în picioare. Dacă nu se dorește așa totuși, să aveți grijă la culoarea șosetelor. Eu nu vă impun nimic, sunt amintirile voastre, așa că vreau să alegeți variantele cele mai confortabile pentru voi. 

Când îmi trimiți variantele de rochițe pentru care optezi, te rog să îmi trimiți și 1-2 fotografii de pe pagina mea de facebook (www.fb.com/photoalinalesan), care ți-au plăcut în mod deosebit și dorești să le facem. Sau, dacă îți dorești altceva, te rog să îmi povestești ideea ta și vom încerca să o facem. 

Desigur, dacă ținutele oferite de studio nu sunt pe placul tău, poți opta pentru ce variante dorești. 

Dacă rezonezi cu tipul de fotografie de maternitate nud, te rog să îmi spui. Ținând cont de complexitatea impusă de acest tip de fotografie (de la realizare și până la imaginea finală, obținută prin editare), în cadrul unei ședințe foto realizez un singur setup ce include fotografia nud, deci poți veni cu o idee, sau îți pot propune eu una.

Imaginile finale vor fi alese de tine dintr-o galerie ce o vei primi la câteva zile după ședința foto, galerie ce conține imaginile needitate, iar galeria finală o vei primi online, la aproximativ 35 zile lucrătoare de la data ședinței foto. Atunci când primești galeria, ai posibilitatea să alegi și fotografii extra, la prețul de 20 lei/fotografie.

Mai jos poți vedea rochiile ce le am la studio și din care poți alege. Colecția este mereu în schimbare, așa că îți voi confirma când îmi spui variantele ce le dorești, dacă rochiile dorite sunt disponibile.

1. Aripi ce pot fi folosite cu o rochie albă, body alb sau în lenjerie intimă albă.

 

2. Rochie Verde, voluminoasă

3. Rochie vișinie, lungă, cu trenă

4. Rochie albă, lungă, cu trenă, ușor transparentă

5. Rochie lungă, cu umerii goi 

6. Rohie verde, ușor transparentă, ce poate fi fotografiată cu burtica la vedere, sau fără

                           

7. Rochie roz prăfuit, lungă

8. Body maro, cu umerii goi

9. Rochie verde, lungă, ușor transparentă

10. Rochie lungă, transparentă. E disponibilă în culorile alb, albastru indigo, și negru

   

11. Rochie gri, lungă. Se mulează foarte frumos pe corp

12. Rochie în culoarea cărămiziu, lungă, cu trenă

13. Rchie alba, lunga. Este ușor mai mare decât restul, fiind potrivită și pentru XL

14. Rochie lungă, de catifea, disponibilă pe culorile verde închis și roșu-vișiniu

         

15. Rochie neagră, cu partea de jos din dantelă semitransparentă și cu deschizătură în față, la burtică

           

16. Rochie albastră, lungă

17. Rochie somon, din dantelă, ușor transparentă

18. Rochie lungă, cărămizie

19. Rochie din dantelă, albastru închis

20. Rochie maro deschis/crem, neelastică, potrivită doar pentru mărimea S

În afară de stituațiile în care am specificat că rochițele au o anumită mărime, restul sunt elastice și se potrivesc cam oricărei mărimi. Dacă totuși nu ești sigură că îți va veni bine vreuna, putem programa o întâlnire la studio înainte de ședința foto pentru ca tu să probezi rochițele.

De asemenea, mai există și varianta în care poți alege tu să achiziționezi o rochiță de la un creator de astfel de rochii, iar dacă nu vei dori să o păstrezi amintire, dacă voi considera că stilul ei se potrivește viziunii mele și rochița se poate alătura colecției studioului, pe baza facturii îți putem ”cumpăra” rochița, oferindu-ți în schimb albume foto sau alte produse ce le poți găsi aici: www.alinalesan.ro/albume sau poți echivala și cu fotografii extra.

Câțiva furnizori de astfel de rochițe cu care eu am lucrat sunt:

  1. https://malincashop.ro/
  2. https://www.joyfuldesign.ro/
  3. https://www.facebook.com/profile.php?id=100063674974773 (Props by Iulia)

Dacă bebelușul ce urmează să vină nu este primul și mai există alți frățiori ce dorești să îl/îi incluzi în ședința foto, te rog să iei in calcul și faptul că uneori nu vor dori să colaboreze. Noi facem tot posibilul, dar uneori se află la o vârstă mai dificilă, când colaborează mai greu (e perfect normal). În acele situații, prefer să fac ședința foto cu mama și tata și, fără să îl/îi supărăm prea tare, la finalul ședinței ne vom concentra și pe ei. De asemenea, dacă dorești portrete cu ei separat, te rog să îmi spui dinainte acest lucru.

Adresa Studioului Bucățele de Senin este Mitocu Dragomirnei, str Dragomirnei, nr 165. Pe Google Maps ne găsiți aici: https://maps.app.goo.gl/FjopVcSutYxkTjdz8 (Cum mergeti din Suceava spre Dragomirna, cand vedeti semnul de iesire din Mitocu Draomirnei, e chiar acolo, la semn. Intrati in curte si studioul este chiar in capatul ei). Nr meu de telefon este 0745485198. 

Orice întrebări ai, îmi poți scrie, îți voi răspunde cu drag!

Te aștept cu drag! 🙂