Sedinte familie

Ce trebuie să știi despre ședința foto de copii și familie

miruna_89 lucas-110 lucas-52 miruna_63

Ședința foto de copii și familie poate fi realizată cu orice ocazie: fie că e ziua prichindelului vostru, fie că e o zi frumoasă de toamnă, ce poate fi mai frumos decât să surprindem o mică bucățică de senin din viața voastră de familie?

Ședința foto se realizează la exterior, în natură, Suceava și durează aproximativ o ora. În timpul ședinței foto ne vom folosi de natura si mai putin de recuzita prefabricata din studio.

Pentru că îmi doresc să ofer clienților mei fotografii de cea mai bună calitate, numărul programărilor din fiecare lună este limitat. Astfel că, pentru a fi siguri că găsim loc în perioada optimă, ședința foto se programează cu cel puțin o lună înainte, însă recomand să fie făcută cât mai devreme posibil pentru a fi siguri de disponibilitate. Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 30% din valoarea pachetului.


Pachet FAMILIE EXTERIOR 1

920 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 60 de fotografii livrate în format digital


Pachet FAMILIE EXTERIOR 2

1250 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 80 de fotografii livrate în format digital

1 album tip foto carte 20×20 cm, 20 de pagini


 

Fotografiile se predau in 30 de zile lucratoare de la data sedintei foto (sau de la data selectiei fotografiilor daca s-a ales metoda de clientproofing), in format digital, prin transfer online, iar albumele in 30 de zile de la data confirmarii tuturor detaliilor legate de acestea (colaje, coperta etc).

miruna_120 lucas-98 lucas-4 miruna_86