Sedinte newborn

Ce trebuie să știi despre ședința foto de nou născut

 DSC_0715-Edit DSC_1005-Edit-2 027-028 conuri brad mica

Ședința foto de nou născut este poate cea mai specială și mai minunată din viața unui om. Asta pentru că minunea și farmecul primelor zile de viață este de neprețuit. Să îi poți imortaliza micului ghemotoc acele trăsături perfecte, este cel mai frumos cadou pe care i-l poți oferi.

Această ședință se realizează în primele 5-14 zile de viață, deoarece această perioadă este cunoscută pentru somnul adânc al bebelușului. După această perioadă apar colicile, diferite probleme ale pielii, iar somnul nu mai este atât de adânc.

Ședința foto se realizează în studioul din Suceava, Mitocu Dragomirnei și toate ținutele și accesoriile sunt asigurate de noi. Dar, dacă părinții au o anumită jucărie sau un anumit accesoriu pe care doresc să îl includă, ne pot spune din timp, iar noi ne vom gândi cum să îl încorporăm cât mai frumos în ședință. Ședințele foto se realizează în întregime cu bebelușul înfășat în wrapuri de 2-3 culori, în funcție de pahetul ales și doar dacă ne permite bebelușul, la final, vom încerca un cadru în care acesta nu este înfășat. Asta pentru că îmi doresc a ședința foto să se desfășoare cât mai armonios atât pentru bebeluș, părinți și fotograf. 🙂 Acest mod de înfășat îi face să se simtă bine, să își amintească de poziția din burtica mamei și să adoarmă frumos.

Pentru că îmi doresc să ofer clienților mei fotografii de cea mai bună calitate, numărul programărilor din fiecare lună este limitat. Astfel că, fiecare ședință se programează cu cel puțin o lună înainte de a se naște bebelușul însă recomand să fie făcută cât mai devreme posibil pentru a fi siguri de disponibilitate. Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 200 de lei. Data exactă a ședinței foto va fi stabilită după naștere.

Și eu sunt mămică și știu ce epuizare psihică și fizică implică pentru o proaspătă mămică primele zile de viață a bebelușului ei. Dar, pentru amintirile de neprețuit ce vor rezulta merită fiecare efort. 🙂


Pachet NEWBORN Mini

550 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 15 fotografii livrate în format digital

Pachetul include fotografii doar cu bebelușul infășat


Pachet NEWBORN Basic

780 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 30 fotografii livrate în format digital

Pachetul include fotografii atât cu bebelușul, cât și cu ceilalți membri ai familiei


Pachet NEWBORN Premium

1100 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 35 fotografii livrate în format digital

1 album tip foto carte 20×20 cm, 20 de pagini

Pachetul include fotografii atât cu bebelușul, cât și cu ceilalți membri ai familiei


miriam_nb_29 DSC_0683-Edit  anisia bw mica ema_51