Sedinte newborn

Ce trebuie să știi despre ședința foto de nou născut

 DSC_0715-Edit DSC_1005-Edit-2 027-028 conuri brad mica

Ședința foto de nou născut este poate cea mai specială și mai minunată din viața unui om. Asta pentru că minunea și farmecul primelor zile de viață este de neprețuit. Să îi poți imortaliza micului ghemotoc acele trăsături perfecte, este cel mai frumos cadou pe care i-l poți oferi.

Această ședință se realizează în primele 5-14 zile de viață, deoarece această perioadă este cunoscută pentru somnul adânc al bebelușului, flexibilitatea deosebită, ceea ce ne permite să îl îmbrăcăm în diferite ținute minunate, să îl așezăm în poziții în care doar un nou născut ar sta și să îi facem acele fotografii artistice. După această perioadă apar colicile, diferite probleme ale pielii, iar somnul nu mai este atât de adânc.

Ședința foto se realizează în studioul din Suceava și toate ținutele și accesoriile sunt asigurate de noi. Dar, dacă părinții au o anumită jucărie sau un anumit accesoriu pe care doresc să îl includă, ne pot spune din timp, iar noi ne vom gândi cum să îl încorporăm cât mai frumos în ședință.

Pentru că îmi doresc să ofer clienților mei fotografii de cea mai bună calitate, numărul programărilor din fiecare lună este limitat. Astfel că, fiecare ședință se programează cu cel puțin o lună înainte de a se naște bebelușul însă recomand să fie făcută cât mai devreme posibil pentru a fi siguri de disponibilitate. Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 30% din valoarea pachetului. Data exactă a ședinței foto va fi stabilită după naștere.

Și eu sunt mămică și știu ce epuizare psihică și fizică implică pentru o proaspătă mămică primele zile de viață a bebelușului ei. Dar, pentru amintirile de neprețuit ce vor rezulta merită fiecare efort. 🙂


Pachet NEWBORN Mini

130 Euro

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 15 fotografii livrate în format digital


Pachet NEWBORN Basic

170 Euro

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 35 fotografii livrate în format digital


Pachet NEWBORN Premium

240 Euro

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 45 fotografii livrate în format digital

1 album tip foto carte 15×15 cm, 20 de pagini


miriam_nb_29 DSC_0683-Edit  anisia bw mica ema_51