COPII STUDIO

Ce trebuie să știi despre ședința foto de STUDIO

       

Ședința de studio este recomandată copilașilor de până la 1 an. Pentru cei de peste 1 an recomand ședințele foto de exterior, în natură, pentru că o dată ce au învățat să meargă, ei nu mai au răbdarea de a sta într-un decor pregătit de noi și au tendința de a explora peste tot :). (Totuși, după vârsta de 4 ani încep să coopereze bine din nou 🙂 )

Cea mai potrivită perioadă pentru o ședință foto de studio este între 6 și 12 luni, după ce bebelușul stă bine în funduleț.

Avem accesorii speciale pentru ei, dar și câteva hăinuțe pe care le putem folosi dacă părinții își doresc acest lucru. (Hăinuțele sunt asigurate doar pentru copilașii de până la 1 an)

Pentru că îmi doresc să ofer clienților mei fotografii de cea mai bună calitate, numărul programărilor din fiecare lună este  limitat. Astfel că, pentru a fi siguri că găsim loc în perioada optimă, ședința foto se programează cu cel puțin o lună înainte, însă recomand să fie făcută cât mai devreme posibil pentru a fi siguri de disponibilitate. Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 30% din valoarea pachetului.

Fotografiile se realizează în studoul Bucățele de Senin, din Mitocu Dragomirnei, Suceava.


Pachet STUDIO MINI 

460 lei

Pachetul conține o sesiune foto în studio care se va finaliza cu 30 de fotografii livrate în format digital

Pachetul include fotografii doar cu copilașul


 

Pachet STUDIO BASIC 

690 lei

Pachetul conține o sesiune foto în studio care se va finaliza cu 50 de fotografii livrate în format digital

Pachetul include fotografii atât cu copilașul, cât și cu părinții sau alți frățiori


Pachet STUDIO PREMIUM

1100 lei

Pachetul conține o sesiune foto în studio care se va finaliza cu 70 de fotografii livrate în format digital

1 album tip foto carte 20×20 cm, 20 de pagini

Pachetul include fotografii atât cu copilașul, cât și cu părinții sau alți frățiori


Fotografiile se predau in 30 de zile lucratoare de la data sedintei foto (sau de la data selectiei fotografiilor daca s-a ales metoda de clientproofing), in format digital, prin transfer online, iar albumele in 30 de zile de la data confirmarii tuturor detaliilor legate de acestea (colaje, coperta etc).