COPII STUDIO

Ce trebuie să știi despre ședința foto de copii în STUDIO

  alexandru mica  ursulet  

Ședința de studio este dedicată copilașilor de până la 1 an. Pe cei de peste 1 an, îi aștept doar la ședințe foto de exterior, în natură, pentru că o dată ce au învățat să meargă, ei nu mai au răbdarea de a sta într-un decor pregătit de noi și au tendința de a explora peste tot :).

Cea mai potrivită perioadă pentru o ședință foto de studio este între 6 și 12 luni, după ce bebelușul stă bine în funduleț. Spre deosebire de ședințele foto de exterior, unde pun accent și pe copilaș dar și pe ceilalți mebri ai familiei și pe relația dintre aceștia, la ședințele de studio fotografiile sunt doar cu copilașul, pentru că și cadrele sunt gândite doar pentru copilași. La final îi putem include și pe părinți în 2-3 cadre dacă aceștia își doresc acest lucru.

Avem accesorii speciale pentru ei, dar și câteva hăinuțe pe care le putem folosi dacă părinții își doresc acest lucru.

Pentru că îmi doresc să ofer clienților mei fotografii de cea mai bună calitate, numărul programărilor din fiecare lună este  limitat. Astfel că, pentru a fi siguri că găsim loc în perioada optimă, ședința foto se programează cu cel puțin o lună înainte, însă recomand să fie făcută cât mai devreme posibil pentru a fi siguri de disponibilitate. Rezervarea se face prin achitarea unui avans de 30% din valoarea pachetului.


Pachet STUDIO 

150 Euro

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 50 de fotografii livrate în format digital


 

 

ziua educatiei   Bobita flacau laur