Sedinte la licitatie

Ce trebuie să știi despre licitație

ema_51 miriam_nb_5 miriam_nb_29 miriam_nb_22

Pentru a inaugura micul meu studio care va aștepta de acum bebeluși somnoroși, și pentru că spiritul Crăciunului ne îndeamnă mereu la fapte bune (asta nu înseamnă cu nu fac și în restul anului 🙂 ), voi scoate la licitație 2 ședințe foto de nou născut.

Banuții vor fi donați unei familii nevoiașe. Desigur că vă voi ține la curent și cu donația, cu familia care va primi bănuții.

Mai întâi să începem cu câteva detalii despre ședința foto de nou născut. Ședința se realizează în primele 5-14 zile de viață a bebelușului (voi face exceptie doar în cazul în care, din motive obiective, ședința nu poate fi programată în acea perioadă). Asta pentru că această perioadă este cunoscută pentru somnul adânc al bebelușului, ceea ce ne permite să îl îmbrăcăm în diferite ținute minunate, și să realizăm acele fotografii artistice. La final, veți primi o galerie online cu 40 de fotografii atent editate. Timpul de predare al fotografiilor este de 30 de zile lucrătoare. Ședința se realizează în studioul situat în Suceava, Burdujeni.

Licitația se adresează bebelușilor care se vor naște în perioada 15 decembrie 2016 – 30 martie 2017 (desigur, un adult trebuie să liciteze pentru acel bebeluș ;)) ) și se va desfășura în perioada 1-10 decembrie 2016. Astfel că, pe 10 decembrie 2016 la ora 23:00 voi selecta cele mai mari 2 sume oferite și cei care le-au oferit vor primi acele ședințe. Suma va fi achitată până pe 15 decembrie, și în schimbul ei vor primi câte un voucher cu ajutorul căruia vor putea beneficia de ședința de nou născut. În caz de egalitate voi lua în considerare prima sumă oferită din cele aflate la egalitate. Voucherul este transmisibil, cu condiția să fie respectat tipul de ședință (nou născut) și perioada (15 decembrie 2016 – 30 martie 2017).

Vor fi luate în considerare doar sumele oferite la postarea de pe pagina mea oficiala: https://www.facebook.com/photoalinalesan/

miriam_nb_32 miriam_nb_12 ema_2 ema_10