Albume si alte produse

Într-o eră a tehnologiei, este important să ne păstrăm fotografiile și în varintă tipărită, pe hârtie, să o simțim și să o admirăm ori de câte ori dorim. <3 Toate tipurile de print enumerate mai jos le puteți vedea la studio și vă stau la dispoziție pentru detalii suplimentare.

Toate printurile se realizează la o firmă specializată din Craiova, exceptând tablourile pe lemn care se realizează la Cluj.

1. Albume fotocarte

Acest tip de albume foto personalizate sunt inedite prin faptul că imaginile se tiparesc direct pe paginile albumului.

 

Pe lângă eleganța și calitatea fotografică deosebită, acest album fotocarte tipărit oferă o durabilitate îndelungată la manevrare, fapt datorat tehnologiei de legare și inserției dure din textura filelor albumului.

Există pe piață diverse variante ale albumelor fotocarte, dar eu am selectat o variată profesională atât a realizării albumului, cât și a durabilității printului. Acesta nu se decolorează în timp, așa cum se întâmplă cu alte albume.

 Prețuri:

Album foto 15 x 15cm, 20 pagini **** ………………………………. 300 lei

Album foto 20 x 20 cm, 20 pagini *** ………………………………. 400 lei (recomandat de noi ca fiind cel mai potrivit)

Album foto 25 x 25 cm, 20 pagini **………………………………. 672 lei

Album foto 30 x 30 cm, 20 pagini * …………………………………. 960 lei

Paginile suplimentare pentru albume costă:

– ** 20 lei/fila

*** 24 lei/fila

**39 lei/fila

*48 lei/fila

1 filă = 2 pagini

 

2. Tablou CANVAS cu finisaj MATTE (mat) sau SATIN (lucios)

Tablourile Canvas au capacitatea de a reproduce aspectul unei picturi – asta este ceea ce le face atât de populare! Fotografiile imprimate pe Canvas se traduc în amintiri care nu se vor demoda niciodată, datorită stilului unic și ușor de adaptat la orice tip de design al acestei pânze.

20 x 30 = 140 lei

30 x 40 = 155 lei

60 x 40 cm = 190 lei

60×60 cm = 225 lei

60 x 90 cm = 240 lei

60 x 120 cm = 280 lei

4. Tabouri pe lemn

Tablourile pe lemn sunt produse exclusiviste, realizat manual cu foarte multa grija si atentie. Finisajele tablourilor sunt foarte fine, iar lemnul este stratificat pentru a impiedica deformarea lui in timp. Tabloul poate sta individual, grosimea lui permitand acest lucru, dar au si un sistem de prindere “ascuns” (nu permite sa se vada cuiul in care e asezat), pe partea din spate.

A nu se confunda cu fotografiile printate pe lemn și care nu au o calitate a printului deosebită și durabilă, o calitate fine-art, așa cum este aceasta. Există un singur furnizor în România care produce acest tip de tablouri.

5. Stick cu fotografiile de la ședința foto

Prețul unui stick ce conține fotografiile de la ședința foto, în cutie de lemn, este de 70 lei.