Colaborare închiriere Studioul Foto ”Bucățele de Senin” 2023 :)

În primul rând, ne bucurăm că îți dorești să ne calci pragul. 😊

Studioul este localizat în Mitocu Dragomrnei, Suceava. Dispunem de un spațiu de aproximativ 80 m2. La intrare avem un spațiu dedicat primirii clienților, unde pot servi o cafea și se pot relaxa în timp ce vizionează un film. Zona de shooting este mereu decorată cu un decor real, complex, pe care îl puteți folosi cu drag. Puteți folosi și recuzita de lemn ce o găsiți în studio, și o colecție din rochițele de Maternitate pe care le găsiți prezentate aici. Vor mai fi dispinibile și câteva hăinuțe de 1 anișor, ce le puteți vedea aici. Avem, de asemenea, fundaluri de carton în nuanțele alb, negru, gri și maro pe care le puteți folosi dacă aveți nevoie.

 

O prezentare a decorului actual o puteți vedea mai jos:

 

 

PREȚURI:

1 h – 150 lei

6 ore consecutive luni-vineri – 600 lei

6 ore consecutive weekend – 750 lei

ABONAMENTE LUNARE – pentru FOTOGRAFI

___________________________________________________________________

Abonamentul BASIC – 1.000 lei/lună

La acest abonament, aveți 10 ore incluse, împărțite în funcție de programările fotografului și de disponibilitatea studioului;

Fiecare oră extra, peste cele 10 incluse – 100 lei;

Minimul unei vizite în studio este de o oră.

___________________________________________________________________

Abonamentul EXTRA – 1.500 lei/lună

La acest abonament, aveți 20 ore incluse, împărțite în funcție de programările fotografului și de disponibilitatea studioului;

Fiecare oră extra, peste cele 20 incluse – 100 lei;

Minimul unei vizite în studio este de o oră.

___________________________________________________________________

Alte detalii:

Programul de închiriere este de Luni-Sambata între orele 9-18. (în cazuri excepționale se poate programa și duminica sau în afara intervalului orar menționat). Pentru zilele de sâmbătă, durata minimă de închiriere este de 2 ore.

Studioul este disponibil pentru închiriere atât fotografilor/videografilor, cât și familiilor care vor veni cu propriul fotograf/videograf pentru realizarea ședințelor foto sau video.

Dacă există proiecte de grupuri de copii/adulți, prețul închirierii studioului este de 1000 lei, maxim 30 persoane, 6 ore. 

Orele suplimentare, în cazul în care s-a ales închirierea pe zi, se achită suplimentar, la prețul de 100 lei/oră. 

Orele nu se fracționează la sferturi sau jumătăți de oră decât în cazul abonamentelor, cu respectarea unei vizite minime de 1 h. 

Abonamentele se achită în avans, pentru a putea avea o evidență corectă și să nu supraînchiriem dacă există ulterior și alte cereri 🙂

Programările pentru abonamente le vom face până pe data de 5 a fiecărei luni. După această dată, va fi posibilă doar închirierea pe oră (150 lei/oră). O dată cu achitarea abonamentului, vom împărți și orele aferente pe toată luna, formând astfel un calendar provizoriu, dar fiind flexibili la modificări, în funcție de disponibilitate. Știu că e greu să poți spune cu exactitate când ai nevoie la începutul lunii, neavând nici ședințele programate, dar îmi doresc să facem asta pentru a avea o bază de la care să pornim. Dacă îți rămân ore ”neconsumate”, nu le putem transfera în luna următoare, dar îți recomandăm să le folosești pentru a testa, pentru a învăța, pentru a face ședințe foto de portofoliu. 

Cei ce achiziționează abonamente, vor fi luați în considerare și pentru eventualele recomandări, în diverse solicitări de proiecte ce vin către noi și pe care nu le putem noi prelua. Există și multe ramuri ale fotografiei de studio ce noi nu le facem la noi, din lipsă de timp, dar pe care le poți promova și realiza tu. De exemplu, Fotografia de cuplu, Ședințe foto tip Save the Date, Fashion, Fotografia de produs etc.

Prețurile sunt valabile până în luna OCTOMBRIE 2023 (inclusiv luna octombrie, până la închiderea studioului pentru redecorarea de Iarnă).

Puteți fotografia folosind lumina naturală ce o avem de la geamul conceput special în acest scop sau puteți opta pentru lumina continuă pe care o avem la dispoziția dvs., Godox SL200 cu un octobox de 180 cm.

Studioul va fi folosit exclusiv pentru proiecte fotografice sau video, iar proiectele trebuie anunțate înainte pentru a primi acordul nostru.

Pentru că noi ne ocupăm și de producerea de recuzită foto, prin Atelierul de Caramele, vom avea mereu recuzită nouă, decoruri fantastice. De asemenea, îți putem oferi consultanță în problemele pe care le întâmpini, amândoi (Alina și Ovidiu), te putem ajuta să crești frumos (acest lucru se face la solicitare, cu programare în avans deoarece e posibil să nu fim niciunul prezenți când vii tu la studio și să te primească un reprezentant al studioului).

Alte câteva reguli la care ținem:

  • Nu este permis fumatul în studio. De asemenea, ținem foarte mult la respectarea ingienei. Din acest motiv, la intrarea în studio este necesar să schimbați încălțămintea cu una curată, adusă separat sau, puteți opta să nu folosiți deloc încălțăminte. E cald și bine la noi 😊
  • Luați în calcul și timpul necesar începerii și terminării lucrului în studio. De asemenea, pentru închirierea studioului pe oră, nu pe bază de abonament, nu se fac rotunjiri la sferturi sau jumătăți de oră, se închiriază doar pe ore întregi. Pentru abonemente, se pot face fracționări la jumătăți de oră, minimul unei vizite în acel caz rămânând de o oră. 
  • Vă rugăm să supravegheați copilașii în timpul ședințelor foto, care pot confunda studioul cu un loc de joacă, el nefiind proiectat în acest scop și putându-se accidenta. Proprietarul Studioului nu poate fi considerat răspunzător pentru eventualele accidente din Studio sau din afara lui.
  • Pe parcursul zilei, un reprezentant al studioului poate fi prezent și este necesar să îi îngăduiți prezența. De asemenea, studioul va fi supravegheat video.
  • În cadrul unei ședințe foto pot participa maxim 10 persoane o dată. 

Suntem siguri că vom avea o colaborare minunată! 😊  

Cu drag,

Alina și Ovidiu Leșan

Adresa Studioului Bucățele de Senin este Mitocu Dragomirnei, str Dragomirnei, nr 165. Pe Google Maps ne găsiți aici: https://maps.app.goo.gl/FjopVcSutYxkTjdz8 (Cum mergeti din Suceava spre Dragomirna, cand vedeti semnul de iesire din Mitocu Draomirnei, e chiar acolo, la semn. Intrati in curte si studioul este chiar in capatul ei). Nr de telefon al studioului este 0773 845 040