Detalii Mini Ședințe de Primăvară

Dragii mei,

Urmează să realizăm Mini Ședința de Primăvară. Pentru ca aceasta să decurgă cât mai armonios, vă las câteva detalii în legătură cu aceasta

 

  • Așa cum ați văzut deja precizat, timpul acordat fiecărei sesiuni este de 20 de minute. Din acest motiv, vă rog să respectați pe cât posibil ora programată. Nu ajungeți nici mai repede, deoarece după fiecare sesiune, studioul trebuie pregătit pentru următoarea, deci nu vrem să ne surprindeți cu mopul și aspiratorul în mână ;))
  • Ținutele vestimentare nu sunt incluse. Îmbrăcămintea voastră o recomand în culori calde, crem, roz pal, somon, alb – pentru primul decor, iar pentru al doilea sunt de preferat culorile crem, somon, alb, verde… Sfatul meu este să evitați culorile foarte închise dar să îmbrăcați o ținută în care vă simțiți confortabil. Aceleași recomandări le am și pentru copilași. Nr maxim de ținute recomandat este 2. Nu ne putem încadra pentru mai mult de atât și nici copilașii nu vor mai avea răbdare cu atâta schimbat. Câte una pentru fiecare decor. Dacă aveți una potrivită pentru ambele decoruri e perfect, avem mai mult timp de surpins momente frumoase 🙂
  • Recomand să purtați încălțăminte la ședința foto, dar să fie una adusă separat, cu talpa curată. Sau, dacă nu doriți cu încălțăminte, atunci recomand fără șosete în picioare.
  • Voi vă cunoașteți cel mai bine copilul/copiii. Din acest motiv, vă rugăm să fiți implicați pe parcursul ședinței și să îi faceți să râdă, să interacționeze cu noi. Totuși, la fotografiile de familie, unde apăreți și dvs., vă rugăm să nu mai faceți acest lucru pentru că s-ar vedea urât în fotografie, adică, probabil, dvs. veți apărea în fotografii cu diverse fețe neporivite, în încercarea de a face copilul atent.
  • In studio avem multe elemente de recuzită ce pot fi atrăgătoare pentru copii, dar cu care se pot accidenta daca nu sunt atenți. Deci, vă rugăm să vă supravegheați copilașii pe tot parcursul ședinței foto, să nu confunde studioul cu un loc de joacă 🙈.

  • În caz de nevoie, numărul de telefon al studioului este 0773845040 (va răspunde Geta sau Alina 🙂 ).
  • Pe Google Maps ne găsiți aici: : https://maps.app.goo.gl/FjopVcSutYxkTjdz8 (Adresa studioului este Suceava, com. Mitocu Dragomirnei, str. Mitocu Dragomirnei, nr. 165. Mai exact, ne aflăm la ieșire din Mitocul Dragomirnei spre Mănăstirea Dragomirna, ultima casa pe partea dreaptă, fix la semnul care indică ieșirea din Mitocul Dragomirnei. Intrați în acea curte, mergeți până în capătul ei și acolo pe stânga veți vedea clădirea studioului.)
  • Fotografiile vor fi alese de voi dintr-o galerie online ce va conține imaginile needitate. Se pot alege și fotografii extra la prețul de 20 lei/fotografie. Fotografiile needitate nu se predau.
  • Toate fotografiile vor fi predate în 3 săptămâni, dar promitem că încercăm să le primiți până de Paște 🙂 Pentru aceasta totuși, va fi nevoie ca selecția fotografiilor să o faceți în 24 de ore de la primirea galeriei de selecție.

De-abia așteptăm să vă vedem și să creăm împreună amintiri frumoase! <3

 

Cu drag,

Alina

P.S. Orice întrebări mai aveți, vă rog să folosiți Whatsapp-ul și să discutați cu Geta, dacă e ceva ce nu știe ea, mă va întreba ea pe mine, îmi e mai ușor să gestionez așa ședințele. Vă mulțumesc! <3