primavara2018

         

 

Dragii noștri,

În perioada ce urmează vom realiza împreună ședința foto de Primăvară.

Așa cum bine știți, la aceste mini ședințe trebuie să țineți cont de faptul că timpul este limitat (20 de minute) și, de aceea, pentru a realiza aceleași fotografii minunate cu care v-am obișnuit, vă rugăm să țineți cont de câteva sfaturi:

1. Vă rugăm încercați să ajungeți la timp.

2. Voi vă cunoașteți cel mai bine copilul/copiii. Din acest motiv, vă rugăm să fiți implicați pe parcursul ședinței și să îi faceți să râdă, să interacționeze cu noi. Totuși, la fotografiile de familie, unde apăreți și dvs., vă rugăm să nu mai faceți acest lucru pentru că s-ar vedea urât în fotografie, adică, probabil, dvs. veți apărea în fotografii cu diverse fețe neporivite, în încercarea de a face copilul atent.

3. Legat de vestimentație, vă recomand o singură ținută, veselă, de primăvară.

4. Ședința va dura aproximativ 20 de minute, iar pachetul dvs. include 20 de fotografii, livrate prin transfer online, până pe 31 Martie 2018. Vom avea 4 decoruri. 2 Decoruri mari, în care copilașul va fi fotografiat împreună cu voi și alte 2 decoruri mai micuțe, unde vom fotografia doar copilașul.

5. Pentru că ne dorim să păstrăm un grad de igienă cât mai ridicat, nu folosim încălțăminte în studio, așa că vă recomand să aveți grijă și la culoarea șosetelor sau puteți opta să fotografiați fără șosete. Pentru copilaș recomand întotdeauna să nu aibă șosețele la fotografii. Avem încălzire în pardoseală așa că nu trebuie să vă faceți griji legate de frig. Dacă doriți totuși să fotografiați cu încălțăminte, aveți grijă ca aceasta să fie curată pe talpă.

6. În caz de nevoie, numărul meu de telefon este 0745485198 (Alina Leșan).

7. Pe Google Maps ne găsiți aici:

Adresa studioului este Suceava, com. Mitocu Dragomirnei, str. Mitocu Dragomirnei, nr. 165. Mai exact, ne aflăm la ieșire din Mitocul Dragomirnei spre Mănăstirea Dragomirna, ultima clădire pe partea dreaptă, fix la semnul care indică ieșirea din Mitocul Dragomirnei. Intrați în acea curte, mergeți până în capătul ei și acolo pe stânga veți vedea clădirea studioului.