Ședințe Iarnă 2022

Ședințele foto cu tematica de Iarnă și Crăciun vor avea loc în perioada 21 – 26 noiembrie 2022 și 2-4 decembrie 2022. Înscrierile se fac doar pe site, aici:

Pentru programare, vă rog să țineți cont și de programul de somn al copilașului. Ne dorim să fie cât mai odihnit și bine-dispus 🙂 De asemenea, atunci cand faceti programarea, vă rog să precizați vârsta copilului/copiilor (cât vor avea la momentul realizării ședinței), deoarece fiecare vârstă necesită o diferită atenție din partea noastră, recuzită specifică, și vrem să fim pregătiți 🙂

În restul perioadei din noiembrie și decembrie, studioul va fi disponibil pentru închiriere. Așa că, puteți lua în calcul și închirierea lui dacă aveți alt fotograf disponibil.

Fotografiile de mai jos sunt de anul trecut, anul acest vom schimba decorul, le-am pus doar să vă amintiți ce frumos a fost 🙂

Ședințele vor avea loc la studioul nostru, Bucățele de Senin, localizat în Mitocu Dragomirnei, Suceava. Vă așteaptă un studio mare, călduros, decorat ca în povești, așa cum v-am obișnuit. Ca în fiecare an, vom avea un decor mare, real, destinat întregii familii, unde vom aduce în prim plan frumusețea acelei perioade din an, prin elemente de decor autentice, lucrate manual chiar de noi, la Atelierul de Caramele.

Decorul de anul trecut îl puteți vedea aici:

La ședințele de Iarnă, ținutele nu sunt sigurate de studio. Recomandările privind ținuta întregii familii le vom face atunci când vom finaliza toate decorurile.

Ședința va fi realizată, ca în fiecare an, de Alina sau Ovidiu Leșan.

Anul acesta, toate fotografiile finale vor fi selectate de dvs. dintr-o galerie privată ce o veți primi între 1-7 zile lucrătoare după ședința foto, pe e-mail, galerie ce va conține imaginile needitate de la ședința foto. Se vor putea achiziționa și fotografii extra, la prețul de 15 lei/fotografie.

Livrarea fotografiilor se va realiza între 10-20 decembrie, prin transfer online.

PCHETE FOTO DISPONIBILE


Pachet 1 – BABY

580 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 20 fotografii livrate prin transfer online, în format digital

Durata ședintei foto: 20 minute

Pachetul nu include fotografii de familie, ci doar cu copilașul (copilașul trebuie să aibă min 6 luni pentru a putea fi fotografiat singurel)


Pachet 2 – FAMILY

850 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 30 de fotografii livrate prin transfer online, în format digital

Durata ședintei foto: 30 minute

Pachetul include atât fotografii cu copilașul, cât și cu părinții sau alți frățiori


Albumele foto și alte produse se pot achiziționa separat, pentru oricare din pachete iar prețurile sunt valabile doar pentru cele comandate până pe 15 decembrie. Puteți da click pe fiecare categorie în parte pentru a citi mai multe detalii.

Pachet 3 – EXTENDED FAMILY

1000 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 40 de fotografii livrate prin transfer online, în format digital

Durata ședintei foto: 30 minute

Pachetul include atât fotografii cu copilașul, cât și cu părinții sau alți frățiori. La acest pachet pot participa și bunicii sau alte rude de gradul 1, în limita a 10 persoane


Albumele foto și alte produse se pot achiziționa separat, pentru oricare din pachete iar prețurile sunt valabile doar pentru cele comandate până pe 15 decembrie. Puteți da click pe fiecare categorie în parte pentru a citi mai multe detalii.

Cel mai cumpărat în fiecare an este albumul fotocarte în varianta 20×20 cm, cu 20 pagini, 350 lei. Copii ale aceluiași album (dacă veți dori să dăruiți nașilor, bunicilor), sunt la 250 lei.

Într-o eră a tehnologiei, este important să ne păstrăm fotografiile și în varintă tipărită, pe hârtie, să o simțim și să o admirăm ori de câte ori dorim. <3 Toate tipurile de print enumerate mai jos le puteți vedea la studio și vă stau la dispoziție pentru detalii suplimentare.

* Livrarea produselor printate se va face până la finalul lunii februarie 2023. Dacă se doresc printuri pentru a fi oferite ca și cadou de Crăciun, ne puteți anunța și discutăm fiecare cerere în parte, în funcție de perioada în care va fi realizată ședința foto și de programul furnizorilor.

În perioada mini ședințelor de Iarnă nu vom realiza ședințe specifice de Nou-născut sau Maternitate. Acestea se pot realiza în cadrul ședințelor de Iarnă, cu mențiunea că pentru nou-născuți nu vom realiza cadre specifice unei ședințe standard, ci ne vom încadra în timpul alocat ședinei foto, nemaiașteptând ca acesta să adoarmă, fotografiile realizându-se doar în brațele părinților. Pentru Graviduțe, acestea vor putea să folosească o ținută, la alegere, din colecția de rochițe a studioului, doar dacă ni se specifică din timp acest lucru și fotografiile vor fi făcute doar în decorul de Iarnă.