Colaborare închiriere Studioul Foto ”Bucățele de Senin” 2024

În primul rând, ne bucurăm că îți dorești să ne calci pragul. 😊

Studioul este localizat în Mitocu Dragomrnei, Suceava. Dispunem de un spațiu de aproximativ 80 m2. La intrare avem un spațiu dedicat primirii clienților, unde pot servi o cafea și se pot relaxa în timp ce vizionează un film. Zona de shooting este mereu decorată cu un decor real, complex, pe care îl puteți folosi cu drag. Puteți folosi și recuzita de lemn ce o găsiți în studio, și o colecție din rochițele de Maternitate pe care le găsiți prezentate aici. Vor mai fi disponibile și câteva hăinuțe de 1 anișor, ce le puteți vedea aici. (condițiile folosirii lor le găsiți precizate în fiecare link în parte) Avem, de asemenea, fundaluri de carton în nuanțele alb, negru, gri și maro pe care le puteți folosi dacă aveți nevoie.  

PREȚURI:

1 h – 150 lei

6 ore consecutive luni-vineri – 600 lei

6 ore consecutive weekend – 750 lei

Vezi calendarul pentru închirierea studioului

_____________________________________________________________

 

Orele suplimentare, în cazul în care s-a ales închirierea pe zi, se achită suplimentar, la prețul de 100 lei/oră.  Orele nu se fracționează la sferturi sau jumătăți de oră.

Dacă există proiecte de grupuri de copii/adulți (maxim 30 persoane), prețul închirierii studioului este de 200 lei/oră sau, 1000 lei pentru 6 ore consecutive iar orele suplimentare, (peste cele 6 ore) se taxează la 150 lei/oră.

Decorul actual îl puteți vedea prezentat mai jos:

 

Alte detalii: Programul de închiriere este de Luni-Sâmbătă între orele 10-18. (în cazuri excepționale se poate programa și duminica sau în afara intervalului orar menționat). Studioul este disponibil pentru închiriere atât fotografilor/videografilor, cât și familiilor care vor veni cu propriul fotograf/videograf pentru realizarea ședințelor foto sau video.

 

  Puteți fotografia folosind lumina naturală ce o avem de la geamul conceput special în acest scop sau puteți opta pentru lumina continuă pe care o punem la dispoziția dvs., Godox SL200 cu un octobox de 180 cm.

Studioul va fi folosit exclusiv pentru proiecte fotografice sau video, iar proiectele trebuie anunțate înainte pentru a primi acordul nostru.

Durata minimă a unei vizite este de 2 ore, excepție făcând pentru fotografii/videografii care au mai multe ore închiriate de-a lungul lunilor noiembrie-decembrie și pentru ei durata minimă este de 1 oră.

Alte câteva reguli la care ținem:

  • Nu este permis fumatul în studio. De asemenea, ținem foarte mult la respectarea ingienei. Din acest motiv, la intrarea în studio este necesar să schimbați încălțămintea cu una curată, adusă separat sau, puteți opta să nu folosiți deloc încălțăminte. 
  • Luați în calcul și timpul necesar începerii și terminării lucrului în studio. Nu se fac rotunjiri la sferturi sau jumătăți de oră, se închiriază doar pe ore întregi, deci dacă se va depăși timpul alocat, se va taxa încă o oră. De asemenea, vă rugăm să anunțați orice depășire de timp, pentru a primi acordul de a prelungi timpul, după dvs poate exista altă programare. 
  • Vă rugăm să supravegheați copilașii în timpul ședințelor foto, care pot confunda studioul cu un loc de joacă, el nefiind proiectat în acest scop și putându-se accidenta. Proprietarul Studioului nu poate fi considerat răspunzător pentru eventualele accidente din Studio sau din afara lui.
  • Recuzita din lemn din studio poate fi folosită în cadrul ședințelor foto dar aceasta se va manipula doar de fotograf, iar după folosire se va pune în același loc de unde a fost luată
  • Pe parcursul zilei, un reprezentant al studioului poate fi prezent și este necesar să îi îngăduiți prezența. De asemenea, studioul va fi supravegheat video.
  • În cadrul unei ședințe foto pot participa maxim 10 persoane o dată. 

Suntem siguri că vom avea o colaborare minunată! 😊  

Cu drag, Alina Leșan

Adresa Studioului Bucățele de Senin este Mitocu Dragomirnei, str Dragomirnei, nr 165. Pe Google Maps ne găsiți aici: https://maps.app.goo.gl/FjopVcSutYxkTjdz8 (Cum mergeti din Suceava spre Dragomirna, cand vedeti semnul de iesire din Mitocu Draomirnei, e chiar acolo, la semn. Intrati in curte si studioul este chiar in capatul ei). Nr de telefon al studioului este 0773 845 040.