Despre mine

Bună! 🙂 Mă numesc Alina Leșan, sunt din Suceava și mă bucur că te afli pe site-ul meu.

Întotdeauna am simțit că sunt un om simplu, cu suflet simplu. Și acum descopăr că acest lucru se reflectă în munca mea, în stilul meu de fotografie. Iubesc tot ce ține de frumusețea simplității. Pentru mine o fotografie frumoasă este una simplă, în care pot să scot în evidență adevărata frumusețe a subiectului fotografiat. Chiar și culorile alese sunt de cele mai multe ori simple, neutre. Asta mă face pe mine să vibrez: simplitatea. Simplitatea, sentimetele autentice și oamenii autentici. 🙂

Fiecare familie are o poveste a sa, o poveste unică pe care îmi doresc să o surprind prin fotografie și să vă pot oferi, așa cum îmi place mie să spun… o mică bucățică de senin.

Dragostea pentru fotografie mi-a dăruit-o Ovidiu, soțul meu, încă de când ne-am cunoscut.

Dragostea pentru acest tip de fotografie mi-a dăruit-o Lorelai, fiica mea. Altfel spus, Ovidiu mi-a dăruit drumul iar Lorelai direcția.

Fotografie fac din 2015, iar din 2017 am început să realizez și Recuzită pentru ședințele foto, sub marca Atelierul de Caramele. Îmi place cum îmbin cele două pasiuni și cum se completează excelent.

Iar dacă tu simți că stilul meu de fotografie poate spune povestea ta, de-abia aștept să ne întâlnim! 🙂

______________________________________________________________________

De-a lungul timpului, fotografiile mele au fost apreciate atât de fotografi naționali, cât și internaționali, la diferite concursuri. Câteva dintre ele le puteți vedea mai jos:

2020: Fotografie Selectată de Către publicația internațională This Magazine, la categoria Best of Children. Aceeași fotografie a fost selectată de către publicația internațională Child Photo Competition la rubrica Inspiring Monday, de Asociația Fotografi-Cameramani la Selecția Editorilor, precum și  de Family Portrait Academy România la categoria Maro.

2020: Fotografie selectată de Family Portrait Academy România la categoria Albastru.

2018: Locul 3 – Categoria Maternitate în cadrul Concursului Anual de Fotografie organizat de Fotografi-Cameramani

2017: Locul 5 – Categoria Maternitate în cadrul Concursului anual de Fotografie organizat de Fotografi-Cameramani

2017: Fotografie Finalistă la categoria ”Laughter and Smile”, la competiția organizată de Child Photo Competition

Alte Fotografii alese la Selecția Editorilor de Fotografi-Cameramani: