Pachete disponibile pentru Ședințele foto de nou-născut

 

Ședința foto de nou născut este poate cea mai specială și mai minunată din viața unui om. Asta pentru că minunea și farmecul primelor zile de viață este de neprețuit. Să îi poți imortaliza micului ghemotoc acele trăsături perfecte, este cel mai frumos cadou pe care i-l poți oferi.

Această ședință se realizează în primele 5-14 zile de viață, deoarece această perioadă este cunoscută pentru somnul adânc al bebelușului. După această perioadă apar colicile, diferite probleme ale pielii, iar somnul nu mai este atât de adânc.

Ședința foto se realizează în studioul din Suceava, Mitocu Dragomirnei și toate accesoriile pentru bebeluș sunt asigurate de noi. Dar, dacă părinții au o anumită jucărie sau un anumit accesoriu pe care doresc să îl includă, ne pot spune din timp, iar noi ne vom gândi cum să îl încorporăm cât mai frumos în ședință.

Întreaga ședință are loc cu bebelușul înfășat în wrapuri de diferite culori, înfășat ce ne permite să îl manevrăm fără ca acesta să se trezească. Dacă, la finalul ședinței ne va permite bebelușul și își păstrează somnul adânc, vom încerca și un cadru cu acesta neînfășat, pentru pachetele Newborn Basic și Newborn Premium.

Pentru că îmi doresc să ofer clienților mei fotografii de cea mai bună calitate, numărul programărilor din fiecare lună este limitat. Astfel că, fiecare ședință se programează cu cel puțin o lună înainte de a se naște bebelușul însă recomand să fie făcută cât mai devreme posibil pentru a fi siguri de disponibilitate. Data exactă a ședinței foto va fi stabilită după naștere.

Și eu sunt mămică și știu ce epuizare psihică și fizică implică pentru o proaspătă mămică primele zile de viață a bebelușului ei. Dar, pentru amintirile de neprețuit ce vor rezulta merită fiecare efort. 🙂

PREȚURI


Pachet NEWBORN JUST BABY

680 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 15 fotografii livrate în format digital*

Pachetul include fotografii doar cu bebelușul înfășat**


Pachet NEWBORN  – JUST PARENTS WITH BABY

730 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 20 fotografii livrate în format digital*

Pachetul include fotografii doar cu bebelușul înfășat, în brațele părinților, în cele 2 decoruri permanente disponibile din studio, nu conține fotografii cu bebelușul singurel


Pachet NEWBORN Basic

1020 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 30 fotografii livrate în format digital*

Pachetul include fotografii atât cu bebelușul singur, cât și cu bebelușul împreună cu ceilalți membri ai familiei


Pachet NEWBORN Premium

1420 lei

Pachetul conține o sesiune foto care se va finaliza cu 35 fotografii livrate în format digital*

1 album tip foto carte 20×20 cm, 20 de pagini

Pachetul include fotografii atât cu bebelușul singur, cât și cu bebelușul împreună cu ceilalți membri ai familiei


*Fotografiile finale vor fi selectate de dvs dintr-o galerie privată ce va conține fotografiile needitate, putându-se opta și pentru fotografii extra, la prețul de 20 lei/fotografie.

**Dacă există și un frățior/surioară și se dorește acest pachet, se adaugă o taxă de 150 lei și se adaugă la galerie 5 fotografii extra (frățiorul/surioara va fi inclus doar în 2 setup-uri, restul vor fi dedicate doar nou-născutului).

Fotografiile se predau în 35 de zile lucrătoare de la data ședinței foto (dacă selecția fotografiilor s-a realizat în timpul recomandat), în format digital, prin transfer online, iar albumele foto în 30 de zile de la data confirmării tuturor detaliilor legate de acestea (colaje, coperta etc).