SOFTPROOFING

Ce înseamnă și cum funcționează?

În ultimul timp am decis să las clienții să își aleagă fotografiile finale ce urmează a fi editate. Asta pentru că voi știți cel mai bine ce vă doriți. Desigur, vă trebuie și puțină imaginație, pentru a vedea potențialul fiecărui cadru în parte.

Astfel că, după fiecare ședință, la câteva zile, fiecare client primește un link către o galerie online privată aflată pe site-ul meu, pe care o va accesa folosind o parolă. În acea galerie sunt toate fotografiile din ședința foto, fotografii care sunt needitate. Aveți posibilitatea să vă alegeți fotografiile favorite, bifând steluța care se află lângă fiecare fotografie. Pentru a verifica și număra fotografiile selectate, selectați de sus butonul SHOW SELECTED. Pentru a vă asigura că nu v-a scăpat nimic, aruncați și un ochi la SHOW UNSELECTED.

Screen Shot 2017-05-03 at 16.31.16

Numărul de fotografii pe care trebuie să îl selectați diferă în funcție de pachetul ales. Dacă totuși decideți că nu vă puteți rezuma doar la numărul de fotografii din pachet, aveți posibilitatea să alegeți, contra cost, cadre extra.

Pentru a înțelege mai bine despre ce e vorba, puteți intra la acest link https://alinalesan.ro/client-area/lorelai/ într-o galerie de test. Parola este ”testalina”.

Prețul pentru fiecare cadru extra este:

  1. La sesiunile de copilași: 10 lei/fotografie extra
  2. La sesiunea de nou născut și maternitate: 15 lei/fotografie extra