Povestea Curajului

Articolul acesta este despre el, despre el și pasiunea lui pe care o împărtășește atât de frumos și altora, despre el și curajul pe care mi l-a dat mie de-a lungul anilor și pe care îl transmite și cursanțior prin workshop-urile lui. Acum el e în drum spre casă, de la Brașov și nu are nici cea mai mică idee despre acest articol. 🙂

I-am iubit mereu bunătatea și dorința de a ajuta oamenii. Și, la workshop-urile lui, Ovidiu meu asta face: ajută fotografii să fie mai buni, să lase frica deoparte și să acționeze cu mult curaj în direcția viselor lor. Și a insistat atât de mult pe CURAJ, încât la ultimul workshop a împărțit fiecărui fotograf câte o insignă cu mesajul ”CURAJ, ești un fotograf minunat!”. Să nu uite asta niciun moment! 🙂

Tot pentru acest curaj sunt fotografi care au revenit pentru a doua sau chiar a treia oară. O fi ceva ceva, nu? Îmi aduc aminte cu drag de fotografia cu notițele unui cursant în care a scris frumos: Curaj, curaj, curaj!

Adevărul e că de cele mai multe ori, curajul ne deosebește unii de ceilalți. Eu una sunt o perfecționistă și niciodată nu sunt mulțumită de mine, de munca mea. Sunt într-o continuă luptă cu mine și dacă nu ar fi el să îmi insufle permanent acest curaj, m-aș fi oprit de mult din a lupta pentru visele mele și m-aș fi mulțumit cu puțin, cu foarte puțin.

Și dacă ar fi să vorbesc și despre participanți, îmi place cum în cele 3 zile cât ține un workshop, reușesc să cunosc omul din ei. Se formează grupuri atât de frumoase încât se lasă și cu lacrimi la plecare. Îmi devin atât de dragi! Recent, Ovidiu a luat decizia de a face o reuniune prin februarie cu toți cei pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului la workshop-urile lui. De-abia aștept!

Curaj, curaj, curaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*