Primul an de viață în fotografii

În primul an de viață al copilașului nostru simțim că au loc cele mai multe schimbări. De la ghemotocul nou născut, până la piciul cu 2 dinți care zâmbește țanțoș lângă primul lui tortuleț. Dacă am putea, am vrea să îi păstrăm fiecare moment, pentru a-l revedea iar și iar. 🙂 Nu putem să îl aducem la ședințe foto în fiecare zi, așa că vă recomand cu drag să îl fotografiați cu ce aveți la îndemână, cât mai des. Sunt clipe prețioase, ce merită păstrate. Poate nu va fi o fotografie artistică cu lumină perfectă, cu recuzită perfectă, dar va fi un moment perfect pe care îl veți revedea cu drag.

Și pentru că mulți părinți își doresc și ședințe profesionale în primul an de viață, e important să cunoașteți care sunt cele mai potrivite etape pentru a face acest lucru.

  1. Ședința foto de NOU NĂSCUT

Este o ședință pe care o recomand din tot sufletul. Este PRIMA ședință din viața bebelușului, are o emoție aparte. Această ședință se realizează în primele 10-14 zile de viață ale bebelușului (în unele cazuri se poate încerca până la 30 de zile, dar cu mențiunea că scad șansele de somn adânc ale bebelușului). De ce până în 14 zie? Pentru că atunci bebelușul încă are acea fizionomie de nou născut, delicată, gingașă. Are un somn adânc (nu întotdeauna, dar acum sunt cele mai mari șanse), încape în recuzita special creată pentru el, în anumite poziții în care doar un nou născut ar sta.

  1. Ședința foto SITTER

Este ședința foto care se realizează între 6-9 luni, atunci când bebelușul începe să stea singur în funduleț, oferă multe zâmbete și fățuci delicioase, acceptă să stea într-un loc mai mult timp, încă nu este conștient de persoanele străine și atunci acceptă cu ușurință pe cei din jur, fără să îl deranjeze.

  1. Ședința foto de 1 ANIȘOR

Prima aniversare. 🙂 Primul lui tort. Primul ”La mulți ani!”. La 1 anișor deja cei mai mulți au învățat să meargă și nu mai stau cu ușurință în decorul creat pentru ei, așa că e ultima ședință pe care o recomand în studio. Acum ei explorează tot, sunt curioși de tot ce e în jurul lor.

În afară de ședința de nou născut pe care o recomand doar la interior, celelalte pot fi realizate atât în studio, cât și în natură. După 1 an, copilașii merg, încep să alerge, să exploreze, și atunci toate ședințele foto le recomand doar în natură, la exterior, unde alerg și eu cu ei să îi surprind exact așa cum sunt ei, fără niciun decor special, poate doar cu puțină recuzită. Ei și natura. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*